CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AutoCAD 2011: Pregled

acad2011_overview

Ukoliko Vam se nije dalo čitati što je novo u AutoCAD 2011 verziji ili do sada još niste isprobali najnoviju verziju, možete pogledati u ovim kratkim webcast-ovima od Lynn Allen.

 

U samo par minuta možete vidjeti koji sve novosti donosi najnovija verzija AutoCAD-a i njegove vertikalne aplikacije koje su bazirane na njemu. Lynn Allen je dugogodišnji Cadalyst kolumnist te svjetski promotor i specijalist Autodesk-a. Također već godinama piše svoj blog koji možete pratiti na http://lynn.blogs.com/

AutoCAD 2011 Overview


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.