CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk upgrade promo 40%

Upgrade jeftiniji do 40%Iskoristite izuzetno povoljne uvjete za prelazak s AutoCAD-a na vertikalna Autodeskova rješenja ili nadogradite svoje stare licence na najnoviju verziju s popustom od 40%

Izvor: www.prior.hr

 

Ako ste korisnik neke od prethodnih verzija Autodeskovih paketa ili jednostavno želite postojeći AutoCAD nadograditi na neki od “jačih” alata onda je ova promocija kao stvorena za vas.

Cijena dogradnje umanjena je za 40% što kod skupljih alata znači uštedu veću od 13.000 kn.

Uz kupovinu nadogradnje kroz ovu promociju obavezna je kupovina jednogodišnje pretplate i održavanja koje vam osigurava nadogradnju na slijedeću verziju bez doplate.

 


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.