CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Proljetna Autodesk promocija - Vijesti iz Studio ARS-a

Zahtjevajte više ...

Dok očekujemo proljeće i službeni izlazak nove verzije Autodeskovih programa pripremili smo za Vas 3 nove promocije, za povoljniju nadogradnju Vaših licenci.

Promocija za nadogradnju AutoCAD-a i Vertikala verzije 2012 na Suite-ove – do 20% popusta

Promocija je namijenjena isključivo vlasnicima 3D verzija AutoCAD-a ili vertikala na inačici  2012 koji žele povećati svoju produktivnost. Ako ste tražili način da cijeli proces od idejnog do izvedbenog projekta i njegove prezentacije obavite sami na svom računalu sada je prilika da uz 10-20% popusta nadogradite svoju AutoCAD licencu na jedan od novih Autodesk Suite-ova. Cijena nadogradnje se cjenovno kreće od 8.990,00 kn, sada dodatno umanjenih za 10-20%.
Promocija traje do 13.4.

Promocija za nadogradnju programa AutoCAD LT – 20% popusta

Želite li nadograditi svoj AutoCAD LT verzije 2009 - 2011 na verziju 2012 ili 2013, do 13.04. ostvarujete 20% popusta za nadogradnju, bez obzira da li uz nadogradnju kupujete i pretplatu ili nadograđujete bez pretplate. Ponuda vrijedi i za 5 Seat licence.

Promocija za kupnju AutoCAD LT Get Current Upgrade – 30% popusta

Licence AutoCAD LT-a starije od verzije 2009 (LT 98-2008) standardno se ne mogu nadograditi na novu verziju. Ovom promocijom (do 13.04.) svoje stare licence možete “oživjeti” po cijeni koja iznosi 70% cijene nove licence. Ovo je izuzetno zanimljiva promocija za korisnike koji žele uhvatiti korak s današnjom tehnologijom te započeti rad u novoj verziji, a da ne kupuju novu licencu.

Više informacija o navedenim promocijama možete dobiti:
telefonom na broj 051/ 273 574
e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zahtjevajte više!!!


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.