CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Dan StudioARS softvera

Dani StudioARS softvera

Povodom izlaska nove generacije programa za inženjersko projektiranje u niskogradnji, visokogradnji te za GIS, baziranih na platformi programa AutoCAD 2013 tvrtka Studio ARS d.o.o. u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom – Županijskom Komorom Pula, Komorom Zagreb i Županijskom Komorom Osijek prikazuje novosti i funkcionalnosti te njihovu primjenu za lakše i brže upravljanje projektima, bazirajući se na konkretnim projektantskim problemima i njihovom rješenju.

"Dan StudioARS softvera" je tradicionalna godišnja konferencija na kojoj inženjeri pronalaze najbrža rješenja koristeći Autodeskove proizvode, ali i specijalizirane programe tvrtke Studio ARS za urbanizam i GIS područje (Urbano GIS), projektiranje i rekonstrukciju cesta (Plateia), projektiranje i rekonstrukciju željezničkih pruga (Ferrovia), projektiranje regulacija i uređenje vodotokova (Aquaterra), projektiranje vodoopskrbnih mreža (Urbano Hydra), projektiranje sustava odvodnje (Urbano Canalis) te za izradu geodetskih situacija, planova parcelacije i analizu zemljanih radova (Urbano Geo). Cilj konferencije je da inženjeri budu ukorak s najnovijim tehnološkim dostignućima kako bi njihovi proizvodi bili što konkurentniji.

Ovom prilikom predstavljamo:
+Autodesk 2013
+Urbano 7
+Plateia
+Aquaterra
+Ferrovia

Pula 19.4.2012.  Županijska komora Pula,  Carrarina 5      
Zagreb 26.4.2012.  HGK -Komora Zagreb,  Draškovićeva 45
Osijek 24.5.2012.  Županijska komora Osijek,  Europske avenije 13

Prijavite se ovdje

Dnevni red:
09:30    Registracija sudionika  
10:00    Pozdravna riječ - Miljenko Jurasić
10:15    AutoCAD 2013 - Benjamin Bašić
10:40    Urbano 7 Canalis - Čarli Brezac Benigar
11:05    Urbano 7 Hydra - Čarli Brezac Benigar
11:30    PAUZA
11:50    Urbano 7 Geo - Čarli Brezac Benigar  
12:15    AutoCAD Map 3D 2013 - Benjamin Bašić
12:30    AutoCAD Civil 3D 2013 - Čarli Brezac Benigar
12:50    Plateia/Aquaterra/Ferrovia - Benjamin Bašić

StudioARS je računalna tvrtka osnovana još 1991. godine te nudi usluge programiranja, projektiranja, implementiranja, podrške i edukacije za GIS i projektantska programska rješenja u niskogradnji i visokogradnji. Osnovna djelatnost tvrtke je primjena računalnih tehnologija u inženjerskim disciplinama s naglaskom na CAD u građevinarstvu, geodeziji i arhitekturi.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.