CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

CNC - InventorCAM

Od nedavno u ponudi imamo InventorCAM za pripremu obrade dijelova na CNC strojevima. Navedeni softver pokriva sve vrste CNC obrada. U potpunosti se integrira u Autodesk Inventor pa sve programirane operacije zadržavaju vezu s izvornim Inventor modelom.

InventorCAM je modularan što korisnicima pruža mogućnost odabira samo onih modula koje obradni centar podržava. Posebno treba istaknuti modul iMachining koji na neki način uvodi revolucionarne promjene u programiranju CNC strojeva jer na temelju podataka o materijalu, stroju i alatima odabire optimalnu brzinu i dubinu reza što rezultira dužim vijekom trajanja alata uz osjetno ubrzanje obrade.

Na raspolaganju su sljedeći moduli:
- InventorCAM Xpress
- 2,5D Milling
- iMachining
- High-Speed Surface Machining (HSS)
- High-Speed Machining (HSM)
- Indexed Multi-sided Machining
- Simultaneous 5 – axis Machining
- Turning and Mill-Turn

Više o paketu na www.prior.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.