CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

POVOLJNIJE DO AUTOCAD SOFTVERA - Studio ARS

Nakon dugog niza godina, moguće je kupiti licencirani AutoCAD paket po cijeni nižoj od 22.000,00 kn „zaslugom“ nove promotivne akcije koja traje do 15.01.2013.

Nakon što je Autodesk  još krajem ljeta značajno snizio cijene svojih paketa za hrvatsko tržište kao poticaj prije ulaska Hrvatske u EU, za sam kraj godine odobrio je i dodatnih 15% popusta! za kupovinu svih Autodesk Suite paketa, za nove licence i nadogradnje.

Napominjemo da bilo koji od navedenih Suite paketa, pa i u najjeftinijoj Standard ediciji, sadrži minimum četiri Autodesk programa, od kojih svakako treba izdvojiti svima najinteresantniji AutoCAD 2013.

Od iduće kalendarske godine, točnije nakon 1.veljače 2013. na snagu stupaju promjene vezane uz nadogradnje starijih verzija Autodesk programskih paketa i donose dvije važne promjene:
* nadogradnja će biti moguća samo za licence do šest verzija unatrag u odnosu na aktualnu,
* sve cijene nadogradnji iznosit će 70% iznosa nove licence.

Stoga, pozivamo korisnike starijih Autodesk licenci da ih nadograde po sadašnjim  povoljnijim uvjetima.U svijetlu najavljenih promjena, održavanje licenci kroz Program pretplate postat će financijski najisplativija opcija.

Promotivnu cijenu možete iskoristiti do 15.1.2013. godine.

Obavijest: www.studioars.com/hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.