CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AutoCAD – iskoristimo niže cijene do 26.7.

Nakon službenog ulaska u EU naša je dužnost podsjetiti Vas na nadolazeće promjene cijena. Na naše i Vaše zadovoljstvo, promjene cijena nisu nastupile već danas ali usklađenje cijena s tržištem EU koje donosi povećanje cijena do 60% definitivno nastupa krajem mjeseca. Zadnji sigurni rok za narudžbu Autodesk programa je 26.7.2013.

Ne čekajte zadnji čas za narudžbu po „starim“ cijenama jer za svaku narudžbu treba nekoliko dana obrade, već zatražite ponudu čim ranije kako bi Vam mogli savjetovati najpovoljniji način za kupnju nove licence, kupnju nadogradnje ili obnove pretplate.

Dodatne uštede koje možete možete ostvariti do 15.7.2013.:
- 20% popusta nadogradnjom starih licenci (2008-2013) na bilo koji Autodesk Suite generacije 2014 s programom pretplate ili
- 10% popusta nadogradnjom starih licenci (2008-2013) na bilo koji Autodesk Suite generacije 2014 bez programa pretplate


Daleko najpovoljniju nadogradnju možete iskoristiti ukoliko ste vlasnik licence „čistog; 3D AutoCAD-a“ 2008-2013 SLM/NLM, i to na novu verziju programskog paketa AutoCAD Design Suite-a (Standard) 2014 po cijeni od
- 8.360,00 kn + pdv + 3.760,00 kn + pdv (pretplata – 1 godina) ili
- 9.405,00 kn + pdv (bez pretplate)

...ovaj programski paket sadrži kompletni AutoCAD 2014 SLM/NLM, ali i dodatne programe od kojih treba istaknuti AutoCAD Raster Design i Autodesk ReCap.

Ovo je i poziv za sve korisnike čija Autodesk pretplata ističe u razdoblju 30.6. do 30.10., da iskoriste pogodnost „starih“ cijena, jer će narudžba obnove pretplate nakon 30.7. koštati u prosjeku 30-40% više.

Kupnju Autodesk programske opreme možete realizirati putem kreditne linije Zagrebačke banke u suradnji sa European Fund for Southeast Europe, uz slijedeće uvjete*:
- Korisnici kredita: Poduzetnici koji su registrirani  u Republici Hrvatskoj i u privatnom su vlasništvu
- Visina kredita: do 100.000,00 EUR, u kunskoj protuvrijednosti
- Rok otplate kredita: do 4 godine
- Kamatna stopa: sukladno Odluci o kamatnim stopama Zagrebačke banke/promjenjiva, što trenutno iznosi 6,85% godišnje, promjenjiva
- Naknada za obradu kredita: 0,80% na iznos odobrenog kredita, jednokratno, prije korištenja kredita
- Instrumenti osiguranja – U dogovoru s korisnikom kredita za osiguranje kredita koriste se različite kombinacije instrumenata osiguranja uz minimalno pokriće 1:1,2.
- Osim uobičajene dokumentacije o poslovanju nužne za procjenu kreditne sposobnosti korisnik kredita dužan je priložiti i službenu ponudu jednog od ovlaštenih Autodesk partnera u RH (PDV se ne financira).

*ponuda vrijedi do iskorištenosti raspoložive kreditne linije

Javite se u jedan od 59 Poduzetničkih centara Zagrebačke banke!

Vaš StudioArs


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.