CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Tužna vijest iz Priora

Nekima smo vjerovatno već dosadni s vijestima o budućem povećanju cijena ali jednostavno želimo biti sigurni da što je moguće više korisnika bude upoznato s nadolazećim promjenama.

Dizajn ove “reklame” napravljene za  BUG  samo je još jedan od pokušaja da privučemo vašu pažnju.

Cijene koje još uvijek vrijede možete vidjeti u cjeniku, a ako imate legalnu licencu stariju od verzije 2008 istu možete povoljnije dograditi na neki od Suite paketa.

Ako koristite Autodeskov softver, a imate potrebu kupiti dodatne licence ili  nadograditi postojeće, iskreno vam savjetujemo da to napravite što prije i tako izbjegnete nepotrebni dodatni trošak.

Izvor: www.prior.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.