CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk i StudioARS promotivni popusti

Vrijeme godišnjih odmora se bliži kraju, vjerujemo da se svi pomalo vraćamo u poslovnu kolotečinu.
Dužnost  nam je izvijestiti Vas o novostima koje donosi 9. mjesec po pitanju cijena inženjerskih (CAD) software-a.

Krenimo redom:
Po običaju, Autodesk je za naše (i cijelo EU) tržište pripremio novu promotivnu akciju, s popustom 10-20% na sve nove, komercijalne licence Autodesk paketa. Autodesk promocija traje do 25.10.2013.
Program pretplate (održavanje licenci) nije obavezno, ali ga preporučamo.

1.    Popust od 10% odobrava se pri kupnji novih licenci pojedinačnog Autodesk programa, npr.: AutoCAD 2014 SLM/NLM, AutoCAD Civil 3D 2014, AutoCAD Map 3D 2014, AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical / Mechanical...te za STANDARD ediciju bilo kojeg AutoCAD Design (ili Creation) Suite-a 2014.

2.    Popust od 15% odobrava se za kupnju PREMIUM edicije bilo kojeg Autodesk Design Suite-a 2014...(Autodesk Product Design, Infrastructure Design, Building Design...)

3.    Popust od 20% odobrava se za kupnju ULTIMATE edicije bilo kojeg AutoCAD Design Suite-a 2014 (Product Design, Infrastructure Design, Building Design...)

Osim popusta na Autodeskove nove licence, podsjećamo na trenutno važeću StudioARS – Urbano 8 ljetnu promociju (do 15.9.) sa čak 30% popusta (čak i u slučaju kreditne kupnje) na programsku opremu Urbano 8 Canalis, Urbano 8 Hydra, Urbano 8 Geo, Urbano 8 GIS...

Urbano 8 Canalis je cjelovito rješenje za projektiranje sustava odvodnje oborinskih i otpadnih voda koji djeluje unutar programa AutoCAD. Moguće je brzo, jednostavno i detaljno projektirati sve vrste cijevnih sustava.

Urbano 8 Hydra je programski paket za projektiranje tlačnih vodoopskrbnih sustava koji radi u Autodesk programskom okruženju. Omogućuje detaljno projektiranje svih vrsta vodovodnih sustava u dinamičkom modelu koji uključuje automatizaciju rada na situaciji i uzdužnim profilima  te hidraulične proračune bazirane na opće prihvaćenom softveru EPANET.

Urbano 8 GEO je programski paket namijenjen izradi geodetskih situacija i planova parcelacije, izradi digitalnih modela terena, analizu zemljanih radova i rad s rasterima. Posebno je pripremljen za geodeziju koja prati kanalizacijske i vodovodne projekte. Program radi u okruženju programa AutoCAD, Map ili Civil 3D.

Urbano 8 GIS je poveznica CAD i GIS sustava komunalne infrastrukture. Projektiranje cjevovoda uglavnom rezultira produciranjem velikih količina podataka o projektiranoj infrastrukturi koje je po završetku projekta potrebno ugraditi u postojeći GIS sustav.

Autodesk Infrastructure Design Suite 2014 je programski paket baziran na BIM tehnologiji i posebno namijenjen za projektiranje u niskogradnji. Paket uključuje ključne programe kao što su AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D i AutoCAD Raster Design.

Autodesk Building Design Suite 2014 je programski paket baziran na BIM tehnologiji i posebno namijenjen za modeliranje, projektiranje i vizualizacije u visokogradnji. Paket uključuje ključne programe kao što su AutoCAD, Revit i 3ds Max Design.

Kupnju Autodesk programske opreme moguće je realizirati i putem kreditne linije Zagrebačke banke.

Pozivamo Vas da već sada iskoristite ove mogućnosti pogodne kupnje softvera, te da spremno dočekate nove projekte...

Javite nam se za:
- sastanak,
- prezentaciju programa, informativnu ponudu.
- slanje probne verzije programa.

tel: +385 51 / 273 – 570;              
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.