CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Novogodišnja akcija za AutoCAD, StudioArs software

S obzirom da se bliži kraj godine, za Vas smo pripremili promotivne popuste na projektantske softvere AutoCAD (za arhitekturu, građevinarstvo, strojarstvo), Plateia/Ferrovia/Aquaterra (za ceste, željeznice, otvorene vodotokove) i Urbano Canalis/Hydra (za opskrbu i odovodnju, te geodeziju).

Kupnjom nove licence pojedinih Autodesk 2014 paketa po promotivnoj akciji uz 10% popusta* također stječete mogućnost kupnje Plateia ili Urbano softvera uz 30% popusta!

Ova jedinstvena ponuda traje zaključno do 24.1.2014.!


Ukoliko Vam je potreban račun sa datumom u ovoj godini, potrebno je izvršiti uplatu do 23.12.2013.

Uz kupnju svakog Autodesk programskog paketa, preporučamo i nabavu Autodesk programa pretplate, koji od 2015. godine postaje jedini način nadogradnje Autodesk licenci.

Nabavom Autodesk® programa pretplate, dobivate:
- Posljednje nadogradnje i tehničku podršku – bilo kada i bilo gdje
- Pristup besplatnim alatima u oblaku – prikazujte, optimizirajte, analizirajte i simulirajte brže

AutoCAD LT 2014 je dokazano pouzdan i povoljan softver za projektante raznih disciplina. Dobijte precizne 2D nacrte i podignite svoje projekte i dokumentaciju na viši nivo.

Korisnici AutoCAD LT programa mogu ostvariti 20% popusta na nadogradnju sa starih verzija programa na novi AutoCAD LT 2014!


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.