CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AutoCAD 2008 & AutoCAD LT 2008

AutoCAD 2007AutoCAD 2008, najpopularniji CAD opće namjene u svijetu, nezaobilazan je alat za izradu i razradu tehničkih crteža, koncepcijskih 3D modela i druge tehničke dokumentacije.

AutoCAD LT 2008, jedini CAD potpuno kompatibilan sa DWG formatom, najprodavaniji je 2D CAD u svijetu.

 

Izvor: http://www.prior.hr/programi.asp

AutoCAD 2008, najpopularniji CAD opće namjene u svijetu, nezaobilazan je alat za izradu i razradu tehničkih crteža, koncepcijskih 3D modela i druge tehničke dokumentacije. Inovativan u svakoj novoj verziji, nudi moćne alate za crtanje, uređivanje crteža, anotiranje i upravljanje projektnom dokumentacijom. DWG format datoteke najrasprostanjeniji je format u svijetu i gotovo da nema aplikacije koja ne može otvoriti DWG datoteku. Neka učinkovitost bude vaša svakodnevnica zahvaljujući AutoCADu 2008. Usavršen s korisnikom na umu, AutoCAD 2008 olakšava svakodnevne zadaće svojim naprednim alatima bez potrebe za kompromisnim rješenjima. Anotacijska mjerila i svojstva slojeva neovisna o pogledima u papiru te još moćniji alati za rad s tekstom i tabelama znatno skraćuju vrijeme potrebno za izradu i izmjenu crteža, dok novi alati za kotiranje i pozicije omogućuju veći stupanj automatizacije no ikad do sad. Novi i poboljšani alati za 3D vizualizaciju i koncepcijsko modeliranje donose gotovo trenutnu produktivnost, čineći prelazak u 3D svijet još lakšim.


AutoCAD LT 2008, jedini CAD potpuno kompatibilan sa DWG formatom, najprodavaniji je 2D CAD u svijetu. Iskoristite mogućnosti alatnih paleta, dinamičke blokove, anotacijska mjerila i express alate. Radite u poznatom AutoCAD okruženju i ne gubite vaše slobodno vrijeme, već ga gomilajte.

Objavljeno: administrator 13.8.2007. 22:50:01


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.