CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

TeamCAD Magazin

Za sve sadašnje i buduće prijatelje i saradnike TeamCAD-a i sve poklonike novih tehnologija, pokrenuli smo projekat TeamCAD magazin. Nadamo se da će vam očekivanja biti ispunjena i da ćete uživati u čitanju autorskih tekstova koji su rezultat dugog i intezivnog rada, pre svega u oblasti Autodesk programa.

Pokušali smo da predstavimo način na koji mi vidimo tehnološke izazove, približimo neke interesantne teme i motivišemo sve koji su zainteresovani da se ovakvim temama bave. Ovom prilikom želimo svima da se zahvalimo. Svima koji su nas već upoznali želimo da i dalje lepo sarađujemo i još lepše se družimo. Korisna adresa

Srdačan pozdrav,

TeamCAD


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.