CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk ukida nadogradnje softvera!

Od 1.2.2015. godine, Autodesk potpuno napušta model dogradnji, pa će licence biti moguće održati na aktualnoj verziji isključivo kroz program održavanja/pretplate.

Ovo je vrlo velika i važna promjena pa Vam savjetujemo da sve svoje licence koje nisu u programu održavanja nadogradite na aktualnu verziju i aktivirate program održavanja/pretplate.Više o ovim promjenama pogledajte na našem webu

Kako bi vam ovaj prelazak bio pristupačniji, Autodesk je najavio povoljnije uvjete dogradnji starijih verzija na verziju 2014/2015. Visina popusta ovisi o brzini vaše odluke, a slika na vrhu poruke prikazuje visine popusta za cijelu godinu.

Kao što je vidljivo, najpovoljnije je to napraviti do 25.4.2014.po sljedećim uvjetima:

  • 30% popusta na dogradnju uz koje se kupuje jednogodišnje održavanje
  • 20% popusta na dogradnju bez kupovine održavanja

Ova promocija se ne odnosi na LT grupu proizvoda.

Ako Vas zanimaju cijene novih Autodeskovih programa pogledajte cjenik na našem webu.

Za bilo kakvo pojašnjenje ili dodatnu informaciju o navedenim promocijama i najavljenim promjenama, slobodno nas kontaktirajte.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.