CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

ACAD 2015

Novi Autodeskov proizvod ACAD 2015 je dostupan. Potrebno je imati instaliran operativni sustav Windows 7 ili noviji Windows 8 ili 8.1. Na starijim OS neće se moći instalirati. Free student verziju za testiranje i upoznavanje možete skinuti sa:

http://www.autodesk.com/education/free-software/all

Novi ACAD 2015 ima potpuno novo sučelje, za pristup otvorenim crtežima, i/ili za otvaranje novih crteža, te dodatno početno sučelje, sa video clipovima za učenje i upoznavanje sa New features u ACAD 2015.

Jedna od novosti je, opcija za pozadinsku boju Ribbona. Sada imate izbor, gdje može izabrati koja boja pozadine, po vama, manje umara oči. Novi je i način odabiranja objekata na crtežu, umjesto klasičnih Windows selection sada imamo Lazo naredbu.

Olakšano je upravljanje Viewportovima u trenutnom, radnom crtežu, te još mnogo toga možete vidjeti na ova dva linka, koji će vas kratko uvesti, što je to stvarno novo, u zadnjem izdanju Autodeskovog ACAD 2015:

http://www.youtube.com/watch?v=efITTV6phAY

http://www.youtube.com/watch?v=STvSaJ_Pvpw


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.