CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk - povoljnije dogradnje do kraja tjedna

Poštovani korisnici,

Ostalo je još samo nekoliko dana za dogradnju starijih verzija Autodeskovog softvera. Imate li bilo kakvu licencu na verziji 2008 ili stariju možete ju dograditi samo do kraja ovog tjedna (25.7.2014.).

Istog dana završava i promocija za nadogradnju bilo koje licence verzije 2009-2014 na novu verziju sa 20% popusta, uz uvjet da se uz dogradnju naručuje i jednogodišnje održavanje.

Od 1.2.2015. godine, Autodesk potpuno napušta model dogradnji, pa će licence biti moguće održati na aktualnoj verziji isključivo kroz program održavanja/pretplate.

Ovo je vrlo velika i važna promjena pa Vam savjetujemo da sve svoje licence koje nisu u programu održavanja nadogradite na aktualnu verziju i aktivirate program održavanja/pretplate.

Više o ovim promjenama pogledajte na našem webu


DEMO uređaji po povoljnim cijenama!

Ukoliko Vas interesiraju 3Dconnexion uređaji, razmislite o kupovini DEMO uređaja iz naše učionice.
U ponudi imamo nekoliko modela po povoljnim cijenama. U cijene nije uračunat PDV.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.