CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodeskove promocije - PRIOR

Poštovani korisnici,

Rok u kojem je moguće "spasiti" stare Autodeskove licence primakao se kraju. Do 25.10.2014. moguće je uz 10% popusta dograditi licence koje su na verzijama 2009-2013, a ukoliko posjedujete licencu stariju od verzije 2009 tada možete kupiti novu licencu bilo kojeg programa uz popust od 30%.

U nastavku možete pronaći informacije o obnovi isteklih ugovora o održavanju Autodeskovih programa, najavi ukidanja dogradnji od sljedeće godine.

Kupovina novih Autodeskovih licenci s 30% popusta

Imate li bilo kakvu licencu na verziji 2008 ili stariju možete kupiti novu licencu s popustom od 30%. Uz kupovinu licence obavezna je kupovina jednogodišnjeg održavanja, a ovu ponudu možete iskoristiti do 25.10.2014.

Dogradnja na novu verziju s 10% popusta

Istog dana završava i promocija za nadogradnju bilo koje licence verzije 2009-2014 na novu verziju sa 10% popusta, uz uvjet da se uz dogradnju naručuje i jednogodišnje održavanje.

Obnova isteklih ugovora za održavanje bez plaćanja zakasnine

Ako je Vaše održavanje/pretplata (Autodesk Subscription program) isteklo prije više od 30 dana, a poželite ugovor ponovo aktivirati tada je uz plaćanje obnove potrebno doplatiti naknadu za zakašnjelu obnovu. Temeljem aktualne promocije možete do 25.10.2014. izbjeći plaćanje zakasnine i obnoviti svoje ugovore po standardnim cijenama.

Više o obnovi ugovora bez plaćanja zakasnine te prednostima pretplate možete pronaći na našim stranicama

Autodesk ukida nadogradnje od 1.2.2015.

Od 1.2.2015. godine, Autodesk potpuno napušta model dogradnji, pa će licence biti moguće održati na aktualnoj verziji isključivo kroz program održavanja/pretplate.

Ovo je vrlo velika i važna promjena pa Vam savjetujemo da sve svoje licence koje nisu u programu održavanja nadogradite na aktualnu verziju i aktivirate program održavanja/pretplate.

Izvor: www.prior.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.