CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Webcast: Autodesk Infraworks - Civil 3D - Plateia workflow

Zadovoljstvo je pozvati vas na Webcast: Autodesk Infraworks - Civil 3D - Plateia workflow

U ovoj tehničkoj Internet prezentaciji predstaviti ćemo kako izraditi konceptualno rješenje ceste u programu Autodesk Infraworks te kako ga iskoristiti kao podlogu za razradu projekta kroz programe AutoCAD Civil 3D i Plateia. Prezentacija će trajati 1 sat.

DATUM 17.04.2015.  DAN petak   VRIJEME 13:00 – 14:00

Zainteresirani se mogu prijaviti na linku:
https://gep.autodesk-services.com/registration/34794

Link za pristup prezentaciji – „Webcast: Autodesk Infraworks - Civil 3D - Plateia workflow“ potražite nakon prijave u e-mailu s potvrdom registracije:
Naslov e-maila: Your event registration
Pošiljatelj: Autodesk Events (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Osim naše Internet prezentacije nudimo Vam i nekoliko webinara koje će održati naš partner CGSplus d.o.o. iz Ljubljane na engleskom jeziku. U ovim prezentacijama naši kolege iz tvrtke CGSplus će predstaviti funkcionalnosti njihovih programa: Autopath, Autosign, CGS Civil 3D tools i CGS Revit tools.

Sve tehničke i komercijalne informacije o navedenim programima možete dobiti i od djelatnika StudioARS-a.

Popis CGSplus webinara potražite na linku:
http://www.cgsplus.com/Support/Webinars.aspx

S obzirom da CGS plus slavi 25. godišnjicu djelovanja, nude se i prigodni popusti na nabave licenci i pretplata.

Više informacija na naš telefon: 051/273-585, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Vaš StudioARS tim.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.