CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Vijest iz Priora - Autodesk uskoro prestaje s prodajom trajnih licenci!

Autodesk će u sljedećih nekoliko mjeseci potpuno promijeniti način licenciranja svojih programa pa će umjesto prodaje trajnih licenci biti moguć isključivo najam softvera (Desktop Subscription).

Da bi se korisnicima ostavilo dovoljno vremena za razmatranje ubuduće dostupnih opcija Autodesk je objavio datume implementacije tog modela, odnosno ukidanja prodaje trajnih licenci, temeljem čega korisnici mogu procijeniti svoje potrebe i poduzeti korake za olakšanu tranziciju na novi način licenciranja.

Detaljnije informacije pogledajte na http://www.prior.hr/ukidanje-trajnih-licenci/


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.