CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Coming soon - Intelika BIM[to]Day[2] konferencija

Intelika d.o.o. već neko vrijeme organizira konferencije na području Republike Hrvatske s ciljem osvještavanja inženjera o trendu koji sve više utječe na način rada i komuniciranja unutar građevinskih projekata, a u većini svjetskih zemalja predstavlja standard rada, drugim riječima, o sve utjecajnijem BIM-u.

 BIM čine procesi i tehnologija koji zauzimaju poziciju, do nedavno nezamjenjive, CAD tehnologije te djeluju na, i objedinjuju sve životne faze jednog građevinskog projekta, čime trenutno predstavljaju jedini način rada kojim se ostaje u korak s vremenom, zahtjevima tržišta i konkurencijom.
Ove godine nastavljamo tradiciju organizacije konferencije posvećene novitetima i praktičnim primjerima iz područja BIM tehnologije te s ponosom najavljujemo drugu po redu Intelika „BIM (to)Day“ konferenciju.

 

Više na -> http://www.intelika.hr/novosti/260


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.