CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

50% popusta na Autodesk 3-godišnji najam licenci – INTELIKA

Poštovani korisnici,

Autodesk je prelaskom na isključivo najam licenci svoju paletu proizvoda obogatio s tri nove kolekcije programa, za tri grupe korisnika:

  • Architecture Engineering Construction Collection IC – namijenjen za arhitekturu i graditeljstvo / visokogradnja i niskogradnja
  • Product Design Collection IC – namijenjen za strojarstvo i proizvodnju
  • Media and Entertainment Collection IC – namijenjen za multimediju

Korisnici koji posjeduju starije licence Autodesk prooizvoda generacija R14 – 2017 (bez aktivne pretplate) mogu ove pakete, kao i većinu ostalih Autodesk licenci nabaviti uz 50% popusta.
Akcija traje do 21.10.2016.

Više informacija na naš telefon: 01/6454-070, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.