CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Dani otvorenih vrata u Priorovom certifikacijskom centru

Certifikacija u IT industriji je već dugo vremena standardni način validacije nečije vještine. Autodeskove certifikacije su međunarodno priznate i predstavljaju vjerodostojno vrednovanje vašeg znanja i vještine rada u Autodeskovim alatima.
 
Status Autodesk Certified Professional može biti od velike pomoći u napretku vaše inženjerske ili dizajnerske karijere, bilo kod sadašnjih ili budućih poslodavaca.
 
Više o Autodeskovoj certifikaciji možete pronaći na našim web stranicama.

Povoljniji uvjeti polaganja certifikacijskog ispita.
 
Svake godine Autodesk u suradnji s mrežom svojih partnera (ACC ili Autodesk Certification Center) ovlaštenih za provođenje certifikacije korisnika za rad Autodeskovom softveru, nudi svim zainteresiranim polaznicima priliku za polaganje certifikacijskih ispita pod povoljnijim uvjetima.
 
U PRIOR-u, na adresi Savska cesta 106 u Zagrebu,  certifikacijski ispit po povoljnijim uvjetima možete polagati u sljedećim terminima:

    Petak, 18.11.2016. – 3 termina, s početkom u 9:00, 13:00 i 17:00 sati
    Subota, 19.11.2016. – 2 termina, s početkom u 9:00 i 13:00 sati

Broj mjesta je ograničen na ukupno 45 kandidata (najviše 9 u svakom terminu), pa ukoliko ste zainteresirani, savjetujemo da se što prije prijavite.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.