CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk Design Review

Autodesk Design ReviewS obzirom da je izašla najnovija verzija AutoCAD-a, izašla je i najnovija verzija Autodesk Design Review-a kojeg možete slobodno skinuti s Autodeskove stranice (link ). Također uz ADR, na istom mjestu, možete skinuti i DWG TrueView (software za pregledavanje, plotanje i konverziju DWG crteža) i DWF Writer software (software za spremanje DWF crteža iz neAutodesk aplikacija kao što su SolidWorks, Pro/ENGINEER, CATIA i Microsoft Office).

ADR 2009 ima mogućnost čitanja relativno novog formata, DWFx. Ovo je novi format koji je nastao suradnjom Autodeska i Microsofta te koji bi trebao integrirati DWF tehnologiju sa Windows Vista operativnim sustavom koristeći XML Paper Specification (XPS).

Objavljeno: JackOfHearts 26.3.2008. 08:13:15


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.