CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AutoCAD 2010 comming soon

AutoCAD 2010Kao i svake godine, dolazi nova verzija Autodeskovog proizvoda, AutoCAD 2010. Ove godine su posebno se potrudili u AutoCAD uvesti "nove" feature iz drugih njihovi proizvoda. Jedan on najvećih noviteta je parametarsko crtanje i toliko željena podrška za PDF. Korisnici AutoCAD 3D okruženja vjerojatno će najviše razvesliti nove mogućnosti poput Smooth Mesh i Subobject Selection Filters (jel Vam je ovo od nekud poznato) dok programeri će vjerojatno ostati zbunjeni s izbacivanjem VBA iz standardne instalacije. Ne treba zaboraviti da je prošlo 3 godine od zadnje verzije dwg formata, pa sa AutoCAD 2010 dolazi i nova verzija ovog formata. Ima tu još mnogo noviteta, ali najbolje da to sami uskoro provjerite od ožujka ove godine kada bi trebao i službeno izaći na tržište.
Pogledajte animacije Heidi Hewett.

Objavljeno: JackOfHearts 9.2.2009. 21:54:13


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.