CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Web-Based AutoCAD .NET Developer's Guide

Web-Based AutoCAD .NET Developer's GuideSamom činjenicom da Autodesk u zadnjoj verziji AutoCAD-a (AutoCAD 2010) nije uključio VBA podršku, može se zaključiti da Autodesk polako napušta VBA kao programski jezik (mada se može dodatno instalirati). Ovaj korak je ražalosti jedan dio programera jer sada moraju početi razmišljati o novom programskom jeziku zbog neizvjesne budućnosti VBA na AutoCAD-u. Što se tiče VLISP, za njega će sigurno još jedno vrijeme biti podrška s obzirom da njegovu veliku raširenost i integriranost s AutoCAD-om, ali i to je pitanje vremena gledajući na njegove nedostatke. Autodesk posljednjih godina ulaže velike napore da programeri "pređu" na programski jezik koji podržava .NET. Jedan od koraka je i nedavno postavljanje AutoCAD .NET Developer's Guide na internet koje možete vidjeti u linku .

AutoCAD .NET Developer's Guide

Objavljeno: JackOfHearts 29.7.2009. 09:45:30


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.