CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AUGI World - Why should I buy a CAD card?

Why should I buy a CAD card?Izašao je novi broj AUGI World-a i u njemu sam naletio na zanimljiv članak o grafičkim karticama i AutoCAD-u (Why should I buy a CAD card?, pg. 28 - 30).

Ukoliko se dvoumite da li kupiti novu high-end CAD grafičku karticu ili ostaviti staru, pročitajte ovaj članak i možda Vam bude lakše odučiti. Uglavnom, radi se o usporedbi OpenGL-a i Direct X-a u AutoCAD okruženju te kakve to veze ima s budućim razvojem AutoCAD-a.

Objavljeno: JackOfHearts 12.11.2009. 19:13:26


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.