CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Kontrola upotrebe AutoCAD-a !?!

ProjectControl Koristan software za obračun po učinkovitosti :) . Tvrtka OFCDesk ima u ponudi program koji omogućava praćenje aktivnog rada u AutoCAD-u. Program se može podesiti tako da neke naredbe ne shvaća kao aktivno korištenje programa, a naročito je upotrebljiv kod mrežnih instalacija, zato što može upozoriti na podignutu aplikaciju koja se ne koristi.
Besplatna verzija ProjectControl-a dozvoljava praćenje rada do 3 korisnika. Za veći broj korisnika, neophodno je kupiti program.

Link na OFCDesk ProjectControl

Izvor: http://www.teamcad.co.rs

Objavljeno: administrator 20.11.2007. 20:05:43


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.