CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

AutoCAD i Visual Basic

AutoCAD VBAAutoCAD kao jedan od vodećih CAD alata koji u svakoj novoj inačici donosi brojna poboljšanja i postavlja standarde u CAD industriji.

U osnovnom paketu AutoCAD sadrži brojne alate za crtanje u 3D prostoru, povezivanje objekata na crtežu s vanjskim bazama podataka, dokumentiranje nacrta i izradu vizualizacija. Ove mogućnosti moguće je jednostavno proširiti korištenjem dodatnih aplikacija razvijenih na programskim sučeljima AutoLISP, VBA ili ObjectARX, koje se integriraju u samo sučelje AutoCADa.

Na stranicama ovog portala pozabaviti ćemo se nešto više s Visual Basic-om za Auto Cad, te vam ovom prilikom predstavljamo neke od naslova.

 

 

Mastering VBAVBA 2006

Izvor slika: www.amazon.com

Objavljeno: urednik 18.8.2007. 12:30:10


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.