CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Tečaj Visual LISP-a

U ponedjeljak, 26.10.2011. u 14:00 sati počinje tečaj Visual LISP-a u našoj učionici u Zagrebu.

Kako se radi o tečaju koji se održava vrlo rijetko (samo jednom do dva puta godišnje), iskoristite priliku i priključite se ovoj grupi. Tečaj traje 2 tjedna (40 školskih sati).

Tečaj LISP-a

Tečaj Visual LISP namijenjen je iskusnim korisnicima AutoCAD-a koji žele naučiti kako se pomoću ovog programskog jezika AutoCAD-u dodaju nove mogućnosti.

Tijekom ovog tečaja, polaznici se upoznaju s osnovama programiranja u AutoLISP-u, razvijajući dodatne korisne naredbe koje imaju praktičnu vrijednost u svakodnevnom korištenju AutoCAD-a.

Za sudjelovanje na tečaju prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.