CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Studio ARS d.o.o.

StudioARS d.o.o.Nakon dosta vremena uspostavili smo kontakt i sa Studio ARS iz okolice Rijeke (točnije Matulji). Nešto više o njima:
Studio ARS je tvrtka sa sjedištem u Matuljima kraj Rijeke, osnovana 1991. od kada se bavi primjenom CAD tehnologije u inženjerskim djelatnostima. Djelatnost tvrtke se temelji na tehnologiji američke tvrtke Autodesk, čiji je registrirani partner. StudioARS ima preko 400 korisnika u Hrvatskoj, a StudioARS programi su prisutni i izvan granica Hrvatske preko mreže zastupnika. Studio ARS je član asocijacije Autodesk Developer Network. Svi specijalizirani programi se baziraju na Autodesk platformi: AutoCAD, AutoCAD Map 3D ili AutoCAD Civil 3D. StudioARS razvija aplikacije za projektiranje vodoopskrbnih mreža, kanalizacijskih mreža, za GIS projekte, za urbanizam i geodeziju te zastupa aplikacije za projektiranje prometnica, vodotokova. Pogledajte više na: www.studioars.hr
Uz programsku opremu StudioARS nudi i obuku za programe: AutoCAD Civil 3D, Autodesk Revit Architecture i sve ostale iz ponude: http://www.studioars.com/hr/view.asp?p=102&c=78&c5=2&c6

Objavljeno: administrator 2.12.2009. 11:01:07


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.