CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

MoRe AutoCAD konektor

IT Sistemi - MoReTvrtka IT Sistemi razvila je platformu za sigurno i učinkovito upravljanje dokumentima "MoRe", a s dodatkom "MoRe AutoCAD konektor" omogućeno je korisnicima AutoCAD rješenja jednostavn upravljanje dokumentima, direktno iz AutoCAD sučelja. Na taj način omogudeno je projektantskim i arhitektontskim uredima, građevinskim poduzedima i drugim korisnicima AutoCAD rješenja da na jednostavan način čuvaju sve dokumente vezane uz određeni proizvod ili projekt (ugovori, ponude, specifikacije, nacrti,...).
Pri tome je u MoRu mogude vidjeti predpregled AutoCAD dokumentacije bez potrebe za instaliranim AutoCAD-om na lokalnom računalu.

 

Tvrtka IT Sistemi Nove Tehnologije sa sjedištem u Splitu,  jedna je od vodećih informatičkih tvrtki u dalmatinskoj regiji i  jedan od osnivača DISC-a (dalmatinskog informatičkog strukovnog clustera),  osnovanog s ciljem djelovanja na promicanju, razvitku i unapređivanju informatičko komunikacijskih tehnologija te zalaganja za zaštitu domaće tehnologije, znanja, proizvoda i usluga iz ovog područja djelatnosti.

Na temelju dosadašnje prakse i iskustva razvili smo  aplikaciju za dokument management i arhiviranje – MoRe.

MORE je "Core" proizvod IT Sistema temeljen na RM principima, prvenstveno na međunarodnom standardu Moreq2. Sustav MORE je prilagodljiv korisničkim zahtjevima i postojećim korisničkim aplikacijama što ga čini zanimljivim širokom spektru korisnika.

 


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.