CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Produljen popust na CAD programe do kraja godine

Poštovani,
iskoristite poseban popust na licence progeCAD 2013 Professional i nabavite CAD software po najpovoljnijim uvjetima.
Ako još niste, besplatno isprobajte progeCAD i uvjerite se zašto je najpovoljniji klon AutoCAD-a. Iako je standardna cijena progeCAD 2013 i inače niska, sada je snižena čak do 1.584,00 kuna!

Iskoristite pravo na besplatnu nadogradnju: nakon 1.1.2014. progeCAD poskupljuje prvi put u 10 godina, radi izlaska nove verzije 2014 s proširenim funkcijama, ali kupnjom progeCAD-a 2013 do kraja godine imate pravo na besplatnu nadogradnju na novu verziju kada izađe.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.