CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Izašao je novi progeCAD 2D/3D 2014 Professional

Nakon 20 godina razvoja CAD rješenja i alternative skupim paketima, došlo je do prave evolucije među CAD programima. ProgeCAD je već davno prešao iz klase "alternativa" u ravnopravna rješenja, no novi ProgeCAD 2D/3D 2014 Professional je sada postavio još više standarde. 2D/3D projektiranje u AutoCAD-alike okruženjupo 15-ak puta nižoj cijeni, čini ga trenutno najisplativijim CAD rješenjem.

Brzina, stabilnost, kompatibilnost, import/export u brojne formate te neka potpuno nova rješenja. Neke od značajki konkretno; progeCAD 2014 radi s .DWG 2.5 do 2014, posjeduje mogućnost upravljanja i konverzije raster – vector. U osnovnoj verziji je uključen EasyArch 3D - alat za arhitekte; moguće je napraviti PDF export u 3D PDF – tako da druga strana ne mora imati DWG preglednik, nego je dostatan Adobe Reader da bi pregledao 3D model. Na raspolaganju je preko 22.000 blokova uključeno u progeCAD  i preko 100 milijuna dostupno putem Traceparts i Cadena. Moguće je u nekoliko klikova nacrt s papira prebaciti u CAD, te kasnije napraviti fotorealistično renderiranje s GoogleEARTH. Posjeduje najopsežnije mogućnosti import/export i konverzije do sada.
Tvrtka Riteh d.o.o., inače poznata i iz inženjeringa u energetskoj efikasnosti i certifikaciji; je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju te BIH. Na svojim stranicama posvećenim CAD i software rješenjima, progecad.com.hr omogućuju besplatno preuzimanje progeCAD 2D/3D 2014 Professional. Preuzeta verzija je s punim mogućnostima ali ograničena vremenski na 30 dana, služi za evaluaciju proizvoda.
Kompatibilan je s Windows 8.1, 8 i 7; rađen je na IntelliCAD 7.x platformi.
Sukladno najavi Microsofta o skorom ukidanju potpore za Windows XP, tvrtka Riteh provodi akciju gdje za pakete progeCAD + Microsoft proizvodi omogućuje posebne popuste.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.