CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

RITEH Vam omogućuje kupnju softvera kreditnim karticama - do 6 rata

Iskoristite priliku i nabavite progeCAD, AutoCAD i Microsoft softver po najpovoljnijim cijenama!

Nabavka softvera za Vašu tvrtku nikada nije bila jednostavnija i povoljnija!
Ukoliko želite CAD ili Microsoft softver platiti kreditnim karticama obratite nam se upitom na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kao što na našim web stranicama možete vidjeti od nedavno u ponudi imamo i pakete softvera po iznimno povoljnim cijenama.
Legalizirajte svoje poslovanje bez da to ugrozi financije Vaše tvrtke. Umjesto jednokratnog velikog financijskog troška RITEH Vam olakšava kupnju CAD i Microsoft licenci.

Izvor. www.progecad.com.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.