CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

GstarCAD

GstarCAD je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je povoljnija cijena, koja ne umanjuje njegove dobre performanse i kvalitetu. Također, licence za GstarCAD proizvode su doživotne i niste obavezni obnavljati ih mjesečno ili godišnje kako bi nastavile raditi.

Proizvođač GstarCAD proizvoda je Gstarsoft.  Gstarsoft  je jedan od vodećih proizvođača 2D / 3D CAD softvera i industrijskih rješenja koja uključuju AEC, hardver i proizvodnju, elektrotehniku i elektroniku, GIS, istraživanje i kartiranje, izgradnju itd. S 30 godina povijesti tehnoloških inovacija i prakse, Gstarsoft je dizajniran za pružanje brzog, moćnog i DWG kompatibilnog softvera i rješenja za korisnike i partnere širom svijeta. Danas, u više od 130+ zemalja širom svijeta i sa 1.000.000+ instalacija GstarCAD proizvoda te 10.000.000+ DWG FastView korisnika, postaje jedan od najbrže-rastućih CAD proizvoda.
Sada GstarCAD sa svojim proizvodima pokriva sve grane 2D i 3D dizajna.
U svojo paleti proizvoda nudi:
- GstarCAD 2019 (Standard i Professional) koji u svojoj zadnjoj verziji nudi kolaborativni dizajn & BIM podršku.
- GstarCAD Mechanical je profesionalni softver za projektiranje i crtanje koji je posebno izgrađen za proizvodnju.
- GstarCAD Architecture koristi asocijativne i parametarske građevinske komponente za izradu nacrta građevinskog plana temeljenog na tehnologijama prilagođenog objekta.
- GstarCAD MC (Mobile Client) je besplatna mobilna aplikacija razvijena od Suzhou Gstarsoft Co, Ltd, koja je u potpunosti kompatibilna sa DWG crtežima i pomaže korisnicima  pregledavati, ocijeniti i dijeliti 2D i 3D DWG dokumente putem mobilnih uređaja.

Također GstarCAD proizvodi kompatibilni su CAD dodacima kao što su CadProfi, Aplus, Profilek, e-cad, RD 12, Auto_C.A. … Cijeli popis možete pronaći na službenim stranicama GstarCAD-a https://www.gstarcad-hrvatska.com

Ukoliko želite isprobati, možete preuzeti TRIAL verziju koja je u potpunosti funkcionalna 30 dana.

Također, kao vjerni korisnici stranica http://cad-hr.net/ prilikom kupnje možete iskoristiti popust od 15% na GstarCAD proizvode.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.