CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Novi GstarCAD 2020

Novi GstarCAD 2020 izlazi s opsežnom 3D optimizacijom, novijim praktičnim značajkama i važnim poboljšanjima, čineći vaš dizajn jednostavnim i učinkovitijim. S najboljim performansama dosada i potpunim profesionalnim funkcionalnostima vrhunskog CAD alata, GstarCAD 2020 postaje najpoželjnija alternativa ACAD-u. GstarCAD nudi DOŽIVOTNO LICENCIRANJE bez obaveze nadogradnji. GstarCAD dolazi u standalone (instalacija na računalo) i mrežnim varijantama (instalacija na licence na serversko računalo, a korištenje sa više različitih računala). Podrška za za BIM i import i export IFC formata i još puno toga. Unaprijeđeno sučelje sa poboljšanom podrškom za 4K monitore
O proizvodu https://www.gstarcad-hrvatska.com/gstarcad/gstarcad-2020
Cijene https://www.gstarcad-hrvatska.com/gstarcad-software/cijene
Preuzimanja trial verzije https://www.gstarcad-hrvatska.com/download-preuzimanje/download-gstarcad
I naravno za vjerne čitatelje cad-hr.net portala -25% popusta

Kontakt: https://www.gstarcad-hrvatska.com/kontakt


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.