CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

YUAN FANG SOFTWARE konačno dostupan

BtoCADZa sve prave profesionalce iz oblasti projektiranja svih vrsta, a osobito iz oblasti projektiranja enterijera i eksterijera konačno dobre vijesti.

Zahvaljujući suradnji ove kompanije koja pokriva preko 200.000 korisnika diljem svijeta, a posebno na tržištima dalekog istoka i USA i srpske kompanije YU SEAL-M, koja je postala zastupnik za područje država bivše SFRJ sada su nama dostupni sledeći programi:
- BtoCAD- osnovna CAD platforma za projektiranje u svim oblastima u kojima se koriste CAD programi, apsolutno istih mogućnost kao autodeskov AUTOCAD ful verzija, izuzev aplikacije Object ARX, ali sa značajnom razlikom u cijeni, tako da na ovim prostorima doživotna licenca košta tek nešto više od 300 eura za klasičan CAD, do oko 350 Eura za professional verziju sa VBA podrškom
- INTERICAD T3 I T3Pro koja se koristi za projektiranje enterijera, sa tisućama gotovih interaktivnih objekata- galerija, koje samo trebate prilagoditi vašim dimenzijama I materijalima, kojih takođe ima dosta u samom programu. Ovaj program u sebi već sadrži BtoCAD tako da njegova kupnja nije neophodna
-INTERICAD 6000-program koji je svijetski vrhunac u oblasti projektiranja enterijera i eksterijera i koji je obavezan nastavni predmet na 126 fakulteta diljem svijeta.

Za profesionalce koji se bave dizajniranjem parcijalnih prostora u stanovima I poslovnim prostorima tvrtka se dokazala nizom specijalističkih programa kao što su
OFFICE - program za dizajn uredskih i poslovnih prostora
Ceramicking- program za projektiranje toaleta, sanitarnih prostora, banjskih kupaonica I svih prostora koji koriste keramičke elemente
KDmax - obavezna poslovna alatka u američkim, japanskim i drugim lancima prodaje kuhinjskog namještaja, koji se koristi za brzo i efektno projektiranje kuhinjskih i trpezarijskih prostora.

Mnogo više detalja možete naći na sajtu www.yfcad-srbija.com , gde takođe možete naći i pojedine trial verzije programa i uputstva za korišćenje.

Radi lakšeg pokrivanja hrvatskog tržišta kompanija YU SEAL-M nudi poslovnu suradnju hrvatskim tvrtkama koje žele surađivati na ovom projektu, bilo kao pojedinačni prodavci, bilo kao distributeri za cjelokupan hrvatski obrtnički prostor.
Da bi dobili više informacija dovoljno je sa sajta poslati mail ili pozvati telefonom.

www.yfcad-srbija.com Prospekti:
- Bto CAD u SRBIJI.pdf
- YFCAD_Profil_srpski.pdf

Zahvaljujem gospodinu Obradoviću na poslanim materijalima

 

Objavljeno: administrator 27.5.2009. 23:21:56


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.