CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Windows 7 vs. Windows XP

Win 7Na jednom od blogova koji pratim, danas sam pročitao jedno zanimljivo zapažanje.

Ako ste se pitali da li preći na Win7 ili ostati na "starom" WinXP-u, a svakodnevno koristite Civil3D, možda vam ovaj post pomogne.
Civil 3D Case Study – Windows 7 vs. Windows XP

Objavljeno: JackOfHearts 2.3.2010. 21:15:43

Komentar:
#1 | mario 18.3.2010. 22:16:26
Zanimljiv članak. Ja sam probao preći s XP na W7 64 ali sam se brzo vratio natrag na XP. VELIKI problemi s driverima za starije plotere i printere. U tekstu ne piše koju verziju Civila koriste. Iz mog iskustva 2008 je daleko stabilnija od 2009 (zadnje smeće od programa). 2010 sam tek počeo koristiti tako da nemam još stav o stabilnosti (za sada se nije niti jednom srušio, ali ga nisam ni previše gnjavio).


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.