Autodesk

Dani otvorenih vrata u Priorovom certifikacijskom centru

Certifikacija u IT industriji je već dugo vremena standardni način validacije nečije vještine. Autodeskove certifikacije su međunarodno priznate i predstavljaju vjerodostojno vrednovanje vašeg znanja i vještine rada u Autodeskovim alatima.
 
Status Autodesk Certified Professional može biti od velike pomoći u napretku vaše inženjerske ili dizajnerske karijere, bilo kod sadašnjih ili budućih poslodavaca.
 
Više o Autodeskovoj certifikaciji možete pronaći na našim web stranicama.

50% popusta na Autodesk 3-godišnji najam licenci – INTELIKA

Poštovani korisnici,

Autodesk je prelaskom na isključivo najam licenci svoju paletu proizvoda obogatio s tri nove kolekcije programa, za tri grupe korisnika:

  • Architecture Engineering Construction Collection IC – namijenjen za arhitekturu i graditeljstvo / visokogradnja i niskogradnja
  • Product Design Collection IC – namijenjen za strojarstvo i proizvodnju
  • Media and Entertainment Collection IC – namijenjen za multimediju

Korisnici koji posjeduju starije licence Autodesk prooizvoda generacija R14 – 2017 (bez aktivne pretplate) mogu ove pakete, kao i većinu ostalih Autodesk licenci nabaviti uz 50% popusta.
Akcija traje do 21.10.2016.

Više informacija na naš telefon: 01/6454-070, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vijest iz Priora - Autodesk uskoro prestaje s prodajom trajnih licenci!

Autodesk će u sljedećih nekoliko mjeseci potpuno promijeniti način licenciranja svojih programa pa će umjesto prodaje trajnih licenci biti moguć isključivo najam softvera (Desktop Subscription).

Da bi se korisnicima ostavilo dovoljno vremena za razmatranje ubuduće dostupnih opcija Autodesk je objavio datume implementacije tog modela, odnosno ukidanja prodaje trajnih licenci, temeljem čega korisnici mogu procijeniti svoje potrebe i poduzeti korake za olakšanu tranziciju na novi način licenciranja.

Detaljnije informacije pogledajte na http://www.prior.hr/ukidanje-trajnih-licenci/

Coming soon - Intelika BIM[to]Day[2] konferencija

Intelika d.o.o. već neko vrijeme organizira konferencije na području Republike Hrvatske s ciljem osvještavanja inženjera o trendu koji sve više utječe na način rada i komuniciranja unutar građevinskih projekata, a u većini svjetskih zemalja predstavlja standard rada, drugim riječima, o sve utjecajnijem BIM-u.

Što je povoljnije ...

Volite li kupiti povoljnije?

Najam softvera u odnosu na kupovinu trajnih licenci u startu je jeftinije rješenje, a fleksibilnost takvog načina licenciranja prepoznaje i odabire sve više korisnika. Autodesk, kao vodeći proizvođač CAD i 3D softvera, polako ali sigurno mijenja svoj poslovni model u skladu s trendovima. U ovom trenutku korisnici mogu birati između kupovine trajne licence ili najma licence na određeni period.

© 2021 CADhr HRVATSKI CAD PORTAL