Ostali CAD programi

Novi GstarCAD 2020

Novi GstarCAD 2020

Novi GstarCAD 2020 izlazi s opsežnom 3D optimizacijom, novijim praktičnim značajkama i važnim poboljšanjima, čineći vaš dizajn jednostavnim i učinkovitijim.

GstarCAD

GstarCAD je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je povoljnija cijena, koja ne umanjuje njegove dobre performanse i kvalitetu. Također, licence za GstarCAD proizvode su doživotne i niste obavezni obnavljati ih mjesečno ili godišnje kako bi nastavile raditi.

Donacija progeCAD programskih rješenja u iznosu od 2 milijuna kuna

27 obrazovnih institucija dobilo je besplatne licence progeCAD programa za korištenje na svim sveučilišnim i školskim računalima, kao i na računalima profesora, studenata i učenika kod kuće

ProgeCAD nudi besplatnu nadogradnju na verziju 2018

Zagreb, 15. ožujka 2017. – progeCAD Hrvatska nudi svim inženjerima i dizajnerima mogućnost besplatne nadogradnje na trajnu licencu progeCAD 2018, čiji izlazak se očekuje do kraja svibnja ove godine. Promotivna upgrade kampanja počinje danas, 15.03.2017. i trajati će sve dok nova verzija ne izađe. Svi kupci koji u promotivnom periodu kupe progeCAD ili AutoCAD LT dobiti će poseban popust te dodatno pravo na besplatnu nadogradnju na trajnu licencu progeCAD 2018.

RITEH Vam omogućuje kupnju softvera kreditnim karticama - do 6 rata

Iskoristite priliku i nabavite progeCAD, AutoCAD i Microsoft softver po najpovoljnijim cijenama!

© 2021 CADhr HRVATSKI CAD PORTAL