GstarCAD

GstarCAD je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je povoljnija cijena, koja ne umanjuje njegove dobre performanse i kvalitetu. Također, licence za GstarCAD proizvode su doživotne i niste obavezni obnavljati ih mjesečno ili godišnje kako bi nastavile raditi.

Proizvođač GstarCAD proizvoda je Gstarsoft.  Gstarsoft  je jedan od vodećih proizvođača 2D / 3D CAD softvera i industrijskih rješenja koja uključuju AEC, hardver i proizvodnju, elektrotehniku i elektroniku, GIS, istraživanje i kartiranje, izgradnju itd. S 30 godina povijesti tehnoloških inovacija i prakse, Gstarsoft je dizajniran za pružanje brzog, moćnog i DWG kompatibilnog softvera i rješenja za korisnike i partnere širom svijeta. Danas, u više od 130+ zemalja širom svijeta i sa 1.000.000+ instalacija GstarCAD proizvoda te 10.000.000+ DWG FastView korisnika, postaje jedan od najbrže-rastućih CAD proizvoda.
Sada GstarCAD sa svojim proizvodima pokriva sve grane 2D i 3D dizajna.
U svojo paleti proizvoda nudi:
- GstarCAD 2019 (Standard i Professional) koji u svojoj zadnjoj verziji nudi kolaborativni dizajn & BIM podršku.
- GstarCAD Mechanical je profesionalni softver za projektiranje i crtanje koji je posebno izgrađen za proizvodnju.
- GstarCAD Architecture koristi asocijativne i parametarske građevinske komponente za izradu nacrta građevinskog plana temeljenog na tehnologijama prilagođenog objekta.
- GstarCAD MC (Mobile Client) je besplatna mobilna aplikacija razvijena od Suzhou Gstarsoft Co, Ltd, koja je u potpunosti kompatibilna sa DWG crtežima i pomaže korisnicima  pregledavati, ocijeniti i dijeliti 2D i 3D DWG dokumente putem mobilnih uređaja.

Također GstarCAD proizvodi kompatibilni su CAD dodacima kao što su CadProfi, Aplus, Profilek, e-cad, RD 12, Auto_C.A. … Cijeli popis možete pronaći na službenim stranicama GstarCAD-a https://www.gstarcad-hrvatska.com

Ukoliko želite isprobati, možete preuzeti TRIAL verziju koja je u potpunosti funkcionalna 30 dana.

Također, kao vjerni korisnici stranica http://cad-hr.net/ prilikom kupnje možete iskoristiti popust od 15% na GstarCAD proizvode.

© 2021 CADhr HRVATSKI CAD PORTAL