Nadogradnja portala ...

More
15 years 2 months ago #442 by zrendula
Poštovane kolege,

23.1.2011. sam napravio nadogradnju portala (neke bitne dijelove samog portala i foruma).
Sada više nema dva profila na portalu (profil za portal i profil za forum), nego je sada sve ujedinjeno. Zbog toga nisu više vidljivi vaši avantari. Stoga ako Vam nije problem da ih si opet postavite po Vašem slobodnom izboru.

Do kraja mjeseca biti će još podešavanja, a između ostalog trebam postaviti i prijevod foruma na Hrvatski

P.S: i još prije par mjeseci sam obećao postaviti neke stvari na portal. I to bi trebalo sada doći na red :)

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

More
15 years 2 months ago #448 by zrendula
Zbog obaveza na poslu nisam odradio planirane izmjene na portalu. Danas npr. sam samo napravio da kod "Zadnje s foruma" bude avantar korisnika.
Sutra je preseljenje portala iz Amerike u Europu. Zbog toga preko vikenda neću raditi nikakve izmjene (a ionako sam na poslu :) )

More
15 years 2 months ago #450 by zrendula
Prema najavi od Studio4web hosting račun na kojem je www.autocadhr.net preseljen je na brže računalo. Već sada po nekim testovima odaziv servera je do tri puta brzi nego prije.

Novi server opremljen je sa dva 300GB SCSI (15k) diska u RAID1 polju, što osigurava veću brzinu i dodatnu redundanciju, te jednim 500GB SATAII diskom za svakodnevni backup podataka. Procesor servera je Intel Xeon Quad-Core X3440 (8 CPU jezgri).

Nadogradnje slijede i dalje ...

More
12 years 10 months ago #790 by zrendula
U međuvremenu je web stranica postavljna na još jači server ...
Prije par dana produžena je domena za još godinu dana ...
Kada će nadogradnja na noviju Joomlu (ne zna se :):blush: ), ali kad bude to će biti odrađeno tako da prdložak bude komercijalni (plaćeni).

More
12 years 10 months ago #794 by mario
Replied by mario on topic Re: Nadogradnja portala ...
Pazi da te opet ne tuže jer upotrebljavaš autocadhr ime :silly:

More
12 years 10 months ago #795 by zrendula
Sada mi je to još samo kao logo :) ali nakon nadogradnje će i to nestati.
Jučer sam dogovorio izradu web stranice za jedan šahovski klub (volontiranje + gemišta koliko mogu popiti :D ), a večeras za uzgajivače ptica (još nije 100% godovoreno, ali i ne može se dogovoriti suhih usta ;) )

Domena autocadhr.net je promjenila već dva vlasnika (ako se dobro sjećam i kao domena je na prodaju) i neka im je sa srećom oko tuženja, ja sada slobodno mogu u Ameriku bez straha da će me odmah na granici u stranu.

LP

Time to create page: 0.082 seconds