layer isolate

More
16 years 1 week ago #124 by zrendula
layer isolate was created by zrendula
zeljka 10-01-2008 12:45
kod naredbe layer isolate ostaju mi ostali layeri vidljivi. navikla sam da su iskljuceni a ne mogu naci tu postavku, pa ako netko zna nek veli.

spori 10-01-2008 13:42
Pa, ako radis u 2008-ici, layer koji izoliras je 100% vidljiv, a ostali layeri su vidljivi, no njih ne mozes koristiti. To je samo ako radis u 2008-ici. Pretpostavljam da ih se posve moze iskljuciti, no trenutno sam na terenu i radim sa 7-com (nije mi pri ruci 8-ica). Ali ako stvarno radis u 8-ici, to ne bi trebalo biti bad jer ti sjencani, sekundarni layeri mogu biti korisni, sto su poluvidljivi, jer imas osjecaj orijentacije na crtezu. Naviknes se. Sorry, ali ne mogu ti pomoci, jer ne znam da li je rijec o 8-ici, i kao sto rekoh jer je nemam "pri ruci". Pozdrav!

zeljka 13-01-2008 22:56
o 8-ici je rijec. ostali layeri jesu manje vidljivi i zakljucani al navikla sam na 7-ici da su ugaseni pa me to sad zivcira. hvala svejedno, ak slucajno nades di bi se to moglo podesit, napisi!

spori 15-01-2008 10:43
Ne budem slucajno trazio, nego kada se vratim doma (za koji tjedan, pretpostavljam), zanima me, pa budem potrazio kada mi 8-ica dodje pod prste. Ili netko prije mene to stigne pogledati, tko zna?! Uzivaj u 8-ici, i sretno i strpljivo u radu!

MP 28-01-2008 10:58
Naredba LAYISO je ono što tražiš.
Dakle ukucaj LAYISO, zatim S za Settings, ponuđene su dvije opcije OFF i LOCK AND FADE. Ti si vjerovatno u fade modu.
Pozdrav

zeljka 28-01-2008 19:39
e, to je to, bila sam u fade modu.
hvala puno, sad mi je sto put lakse!

davorccc 18-06-2008 14:34
Na glavnom meni-u FORMAT => LAYER TOOLS = > i tu se nalazi naredba => Layer isolate <=.
A od alatnih traka je Layers II.
Nadam se da će nekom ovo pomoći.

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.086 seconds