not responding

More
16 years 6 days ago #181 by zrendula
not responding was created by zrendula
davor66 14-10-2009 15:39
..ja ću poludit sa ovima autocadom..ili mojim kompjuterom Angry
..već mi se 150 puta dogodilo da mi se sve zablokira....not responding..i onda mogu čekati do besvjesti,onda popiz....pa ga ugasim...i kad upalim...sve što sam crtao...jednostavno nema...a namjesti sam auto save na svake 3 minute..ali to jednostavno ne šljaka..jedino ako ko idiot stiskam stalno ctrls..onda mi sprema...ali open&save ne...ima li kakvu ideju...plaćam pivu!!!

JackOfHearts 14-10-2009 23:59
Može biti milion i jedan razlog zašto ti se to dešava, možda je do kompa, a ne do AutoCAD-a. Koju verziju koristiš? Ja znam da je meni znao blokirati jedan servis koji se podiže s AutoCAD-om, WSCommCntr1.exe i kada njega "ubijem" radi normalno, probaj s time. Što se tiče Automatic save-a, pogledaj u document and settings direktoriji na disku i potraži *.sv$ fileove, to bi trebale biti autosave datoteke. Samo ih rename u *.dwg i otvori, mene je to spasilo nebrojeno puta. Noviji AutoCAD-i imaju to ugrađeno tako da ukoliko ti se CAD sruši iz nekog razlog, prilikom sljedećeg pokretanja ti javi da li da povuće ta sv$ datoteke.

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.081 seconds