- Thank you received: 1
NEPOTREBNI LAYER
15 years 8 months ago #348
by davor66
NEPOTREBNI LAYER was created by davor66
..kako ih se rješiti,tj. obrisati ih,mislim da su prazni i sve sam obrisao iz njih ali njega nemogu nikako iz Layer managera!
Dakle da rezimiram....zašto se neki Layeri nemogu nikako obrisati,naravno podrazumjeva se da sam maknuo crteže iz njega??
..plaćam duplo
!
Dakle da rezimiram....zašto se neki Layeri nemogu nikako obrisati,naravno podrazumjeva se da sam maknuo crteže iz njega??
..plaćam duplo
Please Prijava or Create an account to join the conversation.
15 years 8 months ago #349
by mario
Replied by mario on topic Re:NEPOTREBNI LAYER
S naredbom LAYDEL. Po defaultu te pita da označiš objekte koji pripadaju layeru koji želiš obrisati, ali postoji i druga opcija (tebi zanimljivija) a to je Name.
Procedura:
U command line upiši LAYDEL, zatim N (za Name). Tada ti se otvara prozor s imenima Layera i samo izaberi koje želiš izbrisati.
S duplim plaćanjem se slažem. :woohoo:
Procedura:
U command line upiši LAYDEL, zatim N (za Name). Tada ti se otvara prozor s imenima Layera i samo izaberi koje želiš izbrisati.
S duplim plaćanjem se slažem. :woohoo:
15 years 8 months ago #351
by davor66
Replied by davor66 on topic Re:NEPOTREBNI LAYER
..uh pa to radi!
....ovaj forum zlata vrijedi...može runda za cijelu birtiju
....ovaj forum zlata vrijedi...može runda za cijelu birtiju
15 years 8 months ago #352
by mario
Zbog ovakvih stvari je i pokrenut ovaj portal. Svaka čast Zoranu i Sporomu. Koliko znam oni su pokrenuli ovaj portal (Zorane ispravi me ako sam nešto krivo rekao).
Svima ostalima je drago da možemo pomoći sa našim višegodišnjim iskustvom (konkretno 16 godina u mom slučaju) :blink:
Ako zapneš negdje ti samo pitaj. Koji put su rješenja jako jednostavna a ti se mučiš danima s nekim od njih. U svakom slučaju ništa ne možeš izgubiti i nitko ti neće uzeti za zlo i ako pitaš neka "glupa" pitanja.
Nadam se da ćeš dobiti brzo odgovore na svoja pitanja. Ja se trudim da barem jednom dnevno posjetim portal i pogledam da li ima kakvih novosti ili pitanja, ali na žalost zna proći i nekoliko dana da ga ne posjetim. :blush:
Svima ostalima je drago da možemo pomoći sa našim višegodišnjim iskustvom (konkretno 16 godina u mom slučaju) :blink:
Ako zapneš negdje ti samo pitaj. Koji put su rješenja jako jednostavna a ti se mučiš danima s nekim od njih. U svakom slučaju ništa ne možeš izgubiti i nitko ti neće uzeti za zlo i ako pitaš neka "glupa" pitanja.
Nadam se da ćeš dobiti brzo odgovore na svoja pitanja. Ja se trudim da barem jednom dnevno posjetim portal i pogledam da li ima kakvih novosti ili pitanja, ali na žalost zna proći i nekoliko dana da ga ne posjetim. :blush:
15 years 8 months ago #353
by davor66
..ne zbilja ste super ekipa,već sam 3 puta dobio jako koristne informacije,a danima sam razbijao glavu..imam par doma nekakvih knjižurina od Autocada,ali kad tražim nešto obično ne nađem....inače projektiram namještaj
...trebali bi organizirati neki tulum nas s forma
...trebali bi organizirati neki tulum nas s forma
15 years 8 months ago #354
by mario
I mi smo došli na sličnu ideju i realizirali ju nakon podužeg vremena 
Našli smo se u Zagrebu Zoran, JackOfHearts i ja na cugi i klopi. Trebao je doći i Spori ali je imao neku obavezu. Uglavnom... rekli smo da bi trebali to ponoviti, ali ovaj put i sa Sporim, a s obzirom na tvoju ideju mogu doći svi zainteresirani.
Našli smo se u Zagrebu Zoran, JackOfHearts i ja na cugi i klopi. Trebao je doći i Spori ali je imao neku obavezu. Uglavnom... rekli smo da bi trebali to ponoviti, ali ovaj put i sa Sporim, a s obzirom na tvoju ideju mogu doći svi zainteresirani.
15 years 8 months ago #355
by gerson
Replied by gerson on topic Re:NEPOTREBNI LAYER
: Ukoliko brises ler sa delovima crteza proveri da u njemu nema neki blok sastavljen od delova crteza koji su u drugim lerima. Tada takodje moze odbijati da se obrise ili ce ti obrisati ceo taj blok tj. i sa delovima crteza iz drugih lerova.
15 years 7 months ago #371
by davor66
hm,mislim da nije jer nemam nešto komplicirane blokove,uglavnom su sami za sebe....no hvala svejedno,i sori što kasnim na zahvali,nije me bilo dugo ovdje..pozzzz
Time to create page: 0.106 seconds