AutoCAD 2011 LT problem ?

More
15 years 7 months ago #369 by Largo
Kada u AutoCADu 2011 LT otvorim neki veći crtež i kada pokušao otvoriti izbornik za rad sa layerima (Layer properties manager) često mi se desi da se otvori prozor za rad sa layerima ali kompletno bude crn i ništa u njemu se ne vidi... Zanima me da li se još nekom tako nešto događa ili je to kod mene nešto u banani ??

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

More
15 years 5 months ago #405 by mario
Replied by mario on topic Re:AutoCAD 2011 LT problem ?
Ja imam dobar komp na poslu i muci mi se sa novim Layer Properties prikazom. Ne znam na kakvom ti kompu radis ali mozda ti pomogne sljedeci savjet.

Probaj s naredbom LAYERDLGMODE i izaberi 0 umjesto 1. S tom naredbom ces dobiti stari Layer Properties koji je manje zahtjevan sa grafikom.

More
15 years 5 months ago #407 by Largo
Replied by Largo on topic Re:AutoCAD 2011 LT problem ?
mario wrote:

Ja imam dobar komp na poslu i muci mi se sa novim Layer Properties prikazom. Ne znam na kakvom ti kompu radis ali mozda ti pomogne sljedeci savjet.

Probaj s naredbom LAYERDLGMODE i izaberi 0 umjesto 1. S tom naredbom ces dobiti stari Layer Properties koji je manje zahtjevan sa grafikom.

Pokušat ću sutra, možda pomogne. Hvala ti.
Inače, nemam baš neki komp, AthlonXP 3600+ sa 1,5GB RAM-a i integriranom grafikom - ukratko srednja žalost !!! :(

Time to create page: 0.086 seconds