AutoCAD za početnike - Online Web tutorijal

More
15 years 7 months ago #377 by IvanC
AutoCAD za početnike - Online Web tutorijal

S obzirom da je tema ostala zatrpana negdje u arhivi na starom forumu, da admin ne traži evo ponovno ću postati za sve one početnike, i samouke koji žele naučiti osnove AutocAD 2007 i kao dopuna prvom sada postoji i AutoCAD 2010.

Uz osnovne korake opisane i slikovito popraćene step by step, postoji mogućnost download *.DWG datoteka koje su opisane u primjerima korak po korak.

- Početne osnove rada u AutoCAD 2007
- Početne osnove rada u AutoCAD 2010

btw: "meštri od AutoCAD-a" poželjne kritike i vaši eventalni savjeti za ispravkama

Tutorijali za početnike, Windows, AutoCAD, Excel, Word, PowerPoint, Frontpage, Network, CMD, brojevni sustavi ...

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago - 15 years 7 months ago #378 by spori
Ivane, kada budem stigao, volio bih pogledati upute za ACAD 2010 - pretpostvaljam da si dao truda. Nadam se da u opisu imaš nešto o Annotation Scale.

Pozz,

:)

Last edit: 15 years 7 months ago by spori.

More
15 years 7 months ago #379 by IvanC
spori wrote:

Nadam se da u opisu imaš nešto o Annotation Scale.

Nisam nešto posebno radio jer je to ipak osnove za početnike a u AutoCAD 2007 sam objasnio detalje, samo neke novine i GUI. Što se tiče Annotation Scale u to nisam ulazio jer u helpu sve stoji objašnjeno a iskreno nije mi se dalo ići u detalje, razlog već naveden. ;)

pozz

Tutorijali za početnike, Windows, AutoCAD, Excel, Word, PowerPoint, Frontpage, Network, CMD, brojevni sustavi ...

More
15 years 2 months ago #451 by gerson
Mogu li se ovi tutorijali nekako skinuti i koristiti na racunarima koji nemaju internet? Na primer na poslu itd...

More
15 years 1 month ago - 15 years 1 month ago #452 by zrendula
Uz malo truda možeš si sam to skinuti na svoje računalo, mada je autor to zamislio kao Online Web tutorijal.
Sorry ja ću poštivati autora, pa neću to pretvarati u word/pdf file-ove
Last edit: 15 years 1 month ago by zrendula.

More
15 years 1 month ago #454 by gerson
Pa mogu i ja prebaciti u word ili pdf ali onda nece biti interaktivan, tipa, klikni ove i odma te prebaci tamo (otvori novi naslov) itd.

Time to create page: 0.100 seconds