Map Book i Sheet Set

More
15 years 4 months ago #432 by msalopek
Trebao bih nečiju pomoć u koliko se malo detaljnije bavio s izradom Map booka i Sheet seta. Nikako ne mogu dokučiti neke stvari koje mene muče, a to su:
-Prema predlošku kojeg imam napraviti vezu da mi iz crteža čita neke vrijednosti za opise prema templatu. Napravio sam topologiju i data table koja je povezana za određene poligone čije bi se vrijednosti trebale ispisivati.
-da li je moguće u templatu definirati da se ispisuju apsolutne koordinate crteža i na koji način.
-također ne znam kako napraviti da se iz crteža ispisuje veza listova (tiles), ali prema zadanim vrijednostima topologije ili data table koji sam već spomenuo. Ovo može biti i iz .sdf sasvim je svejedno.

Ukratko, nemam pojma kako se to uopće radi :). Prema helpovima nisam nikako mogao dokučiti tko koga tu i na koji način:)
Znam da treba definirati Map book template, title block, i sve ostalo, a vjerovatno i Sheet set koji povezuje sve te vrijednosti iz templata s crtežom. Znam da je ovo poprilično kompeksno, ali ako je tko voljan na bilo koji način mi detaljnije objasniti, bio bih neizmjerno zahvalan.

Marinko

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

More
15 years 3 months ago #441 by tsaric

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.096 seconds