corrupted file

More
13 years 8 months ago #715 by davor66
corrupted file was created by davor66
doma sam crtao i donio crtež na posao i javlja mi da nemože otvoriti crtež...kaže corrupted file and unreadable...što ću s njim???
instalirao sam neki besplatni deg recover free,no naravno ne pomaže!!

Please Prijava or Create an account to join the conversation.

More
13 years 8 months ago #716 by Morea
Replied by Morea on topic Re: corrupted file
ako vec nisi rijesio :) ... mozes probati CADov recover ili audit (nalazi se na padajucem meniju File-Drawing Utilities), ali najlakse ti je, za ubuduće, crtež prenositi na nekoliko medija, tipa stik i mail, pa ako nije dobro prebačen na stik imaš brzo dostupan backup na mailu :)

More
13 years 8 months ago #717 by davor66
Replied by davor66 on topic Re: corrupted file
ma nisam ništa uspio...on se uopće neda otvoriti,taj crtež mislim..kad ga pokušam otvoriti javlja coruupted file i onda mi otvori prazan crtež kao da otvaram prazan autocad,ono Drawing1!! :(
a to je i problem izgleda kad doma crtam i nosim na stiku crtež nekad se se crtež uništi...
ista stvar mi se neki dan dogodila i sa crtežom u sketchUp-u...i to više puta...sad je počeo u Autocad..vjerojatno je stik problem..

More
13 years 8 months ago #718 by Morea
stik je 100%, formatiraj ga, pa ce neko vrijeme vjerojatno raditi :) ... a crteže salji na svoj mail pa si siguran da ces ih imati :D

More
13 years 8 months ago #719 by davor66
Replied by davor66 on topic Re: corrupted file
uh..aj molim te ukratko...što znači formatirati stik??:)

More
13 years 8 months ago #720 by Morea
mogao bih ukratko, ali ako nisi nikada formatirao nikakav disk, mozda nije pametno da ti ja pokazujem na daljinu...nadji nekog prijatelja koji se kuži i neka ti on to napravi. samo prije toga prebaci sve podatke sa stika na kompjuter, jer se prilikom formatiranja gube svi podaci.

Time to create page: 0.087 seconds