VB.net filter naredba za Bricscad
- cad.programi
- Topic Author
- New Member
Less
More
10 years 6 months ago #875
by cad.programi
Josip Magdalenić, bacc.ing.aedif.
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
VB.net filter naredba za Bricscad was created by cad.programi
Ukoliko nekome treba u privitku se nalazi izvorni kod i sama filter naredba koju sam napravio za Bricscad. Njome nije moguće filtrirati sve objekte već one koji su meni potrebni, tako da ako je netko želi dopuniti može je. Radi na 32 bitnoj verziji Briscad-a, za 64 bitnu bi je trebalo prilagoditi.
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
The following user(s) said Thank You: mario
Please Prijava or Create an account to join the conversation.
10 years 6 months ago #876
by mario
Replied by mario on topic VB.net filter naredba za Bricscad
Nikad čuo za Bricscad. :blush:
Koliko ima korisnika u Hrvatskoj?
Koliko ima korisnika u Hrvatskoj?
- cad.programi
- Topic Author
- New Member
10 years 6 months ago #877
by cad.programi
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
Replied by cad.programi on topic VB.net filter naredba za Bricscad
Iz iskustva mogu reći da malo prema ostalima "alternativama", vjerujem da iz dva razloga:
1) Slab marketing
2) Malo skuplja cijena od ostalih
Ali vjerujem da će se skoro to promjeniti i to baš zbog API-a. Evo već nekoliko korisnika mojih aplikacija za projektiranje kanalizacije prebacilo se na Bricscad iz razloga što ostali cad programi (osim autocad-a) nemaju .NET API (osim ZWcad-a koji je u počecima) a isto tako imaju dosta rupa u COM API-u.
Ove godine je pređena brojka od 900 aplikacija koje mogu raditi unutar Bricscad-a, počeo sam ga i ja nuditi ali više kao cijelokupno rješenje zajedno s mojim aplikacijama.
Naravno da i Bricscad nije savršen ali smatram da je bolji od ostalih alternativa baš iz razloga kojih sam spomenuo.
1) Slab marketing
2) Malo skuplja cijena od ostalih
Ali vjerujem da će se skoro to promjeniti i to baš zbog API-a. Evo već nekoliko korisnika mojih aplikacija za projektiranje kanalizacije prebacilo se na Bricscad iz razloga što ostali cad programi (osim autocad-a) nemaju .NET API (osim ZWcad-a koji je u počecima) a isto tako imaju dosta rupa u COM API-u.
Ove godine je pređena brojka od 900 aplikacija koje mogu raditi unutar Bricscad-a, počeo sam ga i ja nuditi ali više kao cijelokupno rješenje zajedno s mojim aplikacijama.
Naravno da i Bricscad nije savršen ali smatram da je bolji od ostalih alternativa baš iz razloga kojih sam spomenuo.
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
10 years 6 months ago #878
by mario
Replied by mario on topic VB.net filter naredba za Bricscad
Mi koristimo Urbano od StudioArs-a za kanalizaciju i Plateiu i Aquaterru za ceste i kanale od CGS-a. Sve su to nadogradnje na Autocad.
Ne slažem se da je marketing slab. Marketing je nikakav. 20 godina sam u CAD krugovima i oko 10 u GIS-u ali nikad nisam čuo za Bricscad. Čini mi se jako zanimljiv proizvod.
Ne slažem se da je marketing slab. Marketing je nikakav. 20 godina sam u CAD krugovima i oko 10 u GIS-u ali nikad nisam čuo za Bricscad. Čini mi se jako zanimljiv proizvod.
- cad.programi
- Topic Author
- New Member
10 years 6 months ago #879
by cad.programi
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
Replied by cad.programi on topic VB.net filter naredba za Bricscad
Koliko sam upućen i Studioars i CGS su prebacili svoje proizvode da rade unutar Bricscad-a, još prošle godine.
CAD-Programi
Uska 1, 40000 ČAKOVEC
Hrvatska/Croatia
cad-programi.net
Time to create page: 0.095 seconds