cressisub 09-11-2008 08:41
Kada sam instalirao Autocad2009 i nakon toga ga restartirao nisam dobio mogućnost za Activate the product.Sve sam izbrisao (Control panel) i pokušao ponovno instalirati medjutim računalo mi javlja The program is allready installed.Zna li netko rješenje?Pozdrav
JackOfHearts 10-11-2008 01:22
hmm .. nisam se susreo s takvom pojavom. Ali pokušaj ovo, meni je upalilo kod jednog drugog autodeskovog programa. Nakon što si uninstalirao AutoCAD, odi u registry editor (run->regedit) i pronađi (sa Find) i izbriši sve što ima pronađe pod riječima AutoCAD i Autodesk. Također ako imaš još koji AutoDeskov program, nakon ovoga ti više vjerojatno neće raditi. Ovo je vrlo "spartanski" način, ali meni je jednom upalilo kod slične situacije. Možda netko drugi ima bolje riješenje.
UPOZORENJE: budi jako pažljiv kada radiš sa registry editorom, da ne obrišeš nešto što je potrebno windowsima za rad, budi vrlo pažljiv.
Nakon toga pokušaj ponovo instalirati AutoCAD.
cressisub 10-11-2008 20:28
tek nakon što sam uklonio AVG-antivirus uspio sam ponovo instalirati AUTOCAD2009 i sve normalno funkcionira ali nisam dobio mogućnost ACTIVATE THE PRODUCT tj. da unesem requested code a kada sam program instalirao na drugom računalu nakon instaliranja sam imao opciju za unijeti code. Zna li netko kako doći do mogućnosti da ga unesem?
drvo 16-02-2009 13:15
Nedavno sam tek instalirao original jer sam mislio da ću se morati dopisivati dok dobijem aktivaciju.
Međutim on je preko interneta napravio sve sam da me praktički nije ništa pitao. Jedino sam na e-mail dobio obavjest.